Atelje Grönlund
  Bröllop, bal & fest, uthyrning Syateljé, tillbehör Historik, kontakt, länkar
 
Historik    
Vi har framgångsrikt arbetat med kläder och design sedan början av nittiotalet och driver sedan 1995 Ateljé Grönlund. Breda kunskaper, ett brett sortiment och god service har alltid varit vårt adelsmärke och ateljén erbjuder uthyrning, försäljning och rådgivning.

I vår ateljé hjälper vi dig att hitta personliga plagg som passar just dig. Har du egna idéer och vill förverkliga din egen design, så syr vi upp efter dina önskemål.
Besök oss och låt oss diskutera fram vad som passar dig bäst.
 
Kontakt   Kontakt
     
Emelie
Emelie, dotter till Gertrud, har jobbat på Atelje Grönlund sedan 2008. Hon sysslar mest med ändringssömnad och är en hejare på att fålla byxor, korta kavajärmar och byta blixtlås.
  Gertrud
Gertrud har sytt sedan hon var liten och har lärt sig det mesta av sin mamma. Hon har arbetat som sömmerska i Ulricehamn och även gått på tillskärarakademin i Stockholm. Företaget startade hon 1991 hemma i Tullus men flyttade företaget in till Östersund 1996 efter några år i Krokom. Började enbart som skrädderi men kompletterade så småningom med fest och bröllopskläder till uthyrning och försäljning.

 

 
 
Kontakt    
Nu hittar oss på Köpmangatan 32 i Östersund
Telefon: 063-134 141
E-post: gertrud@ateljegronlund.se
Hemsida: www.ateljegronlund.se
   
Länkar
http://www.specialday-ireland.com/bbplus www.asperacollections.com www.elsacolouredshoes.com
www.specialday-ireland.com www.tailor.se www.freebra.se
www.nixa.se www.littlep.se

www.wilvorst.de

www.bubblesluxury.se    
 
     
     
Syateljé   Syateljé
 
Kontaktuppgifter